Κατασκευή ιστοσελίδας. Αποκτήστε διαδικτυακή παρουσία.

Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε το Website της εταιρείας σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις για την καλύτερη προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Στο σύγχρονο περιβάλλον το διαδίκτυο αποτελεί το πιο ραγδαία αναπτυσσόμενο περιβάλλον αναζήτησης υπηρεσιών, αγορών και λήψης αποφάσεων για τους χρήστες. Αδράξτε την ευκαιρία  και δώστε στην επιχείρησή σας την δυνατότητα να αναπτυχθεί και να κερδίσει νέους πελάτες.

Περισσότερα

Google Adwords. Η καμπάνια σας απλά και αποδοτικά.

Σε συνεργασία με την επιχείρησή σας σχεδιάζουμε την διαφημιστική σας καμπάνια, θέτουμε ρεαλιστικούς στόχους, εστιάζουμε στον μελλοντικό σας πελάτη και φέρνουμε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα

Το Google Adwords αποτελεί στο σύγχρονο διαδικτυακό marketing τον ταχύτερο τρόπο ανάπτυξης της επισκέψιμότητας της ιστοσελίδας σας και αύξησης πελατολογίου. Τα αποτελέσματα πέρα από άμεσα είναι πλήρως μετρήσιμα με αναλυτικές αναφορές.

Περισσότερα

Αποκτήστε δυναμική παρουσία στα Social Media

Βελτιώνουμε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας μέσα από τα social media και χτίζουμε μια ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης με τους ήδη υπάρχοντες ή μελλοντικούς πελάτες σας

Αναλαμβάνουμε την διαχείριση και την διαφήμιση της επιχείρησής σας σε Facebook και Instagram βελτιώνοντας το brand awarness και το engagement των χρηστών με την επιχείρησής σας  με απώτερο στόχο την βελτίωση των πωλήσεων. Μαζί ορίζουμε και εκτελούμε ολοκληρωμένα  πλάνα ενεργειών με βάση τις ανάγκες και τους στόχους που εσείς ορίζετε .

Ζητήστε προσφορά

Web Analysis. SEO Analysis Service.

Βελτιώστε την κατάταξη της επιχείρησής σας στα αποτελέσματα αναζήτησης και αύξήστε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

Αποκτήστε πλήρη ανάλυση της απόδοσης της ιστοσελίδας σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Είμαστε κοντά σας για να σας δίνουμε τις απαραίτητες κατευθύνσεις, συμβουλές ή να αναλάβουμε εξ’ ολοκλήρου την βελτίωση της κατάταξής σας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Ζητήστε προσφορά

Brand Strategy. Ξεχωρίστε από το πλήθος.

Ορίστε την θέση που ονειρεύεστε για την επιχείρησής σας σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Ελάτε να φτιάξουμε την εταιρική στρατηγική που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Δημιουργούμε ολοκληρωμένα πλάνα εταιρικής στρατηγικής σύμφωνα με το όραμα και τους στόχους σας.

Ζητήστε προσφορά

Αποκτήστε χιλιάδες νέους επισκέπτες

Μιλήστε με έναν σύμβουλο της Golden Webs 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ